A holnap hajnali Újhold sokszorosan a Rák energiákról szól, így előtérben vannak most a családi témák (ki az igazi családom, a családi kapcsolatok értékesek-e, a régi vitáknak van-e még értelme) az otthon kérdése (hol vagyok otthon, hol szeretnék élni, házzal, ingatlannal kapcsolatos tervek, feladatok), és az anyaság témaköre (anyává válni, anyának lenni, saját anyával való kapcsolat, illetve ehhez tartozóan a  szülés, születés, akár újjászületés is).

A következő időszakban mély érzelmi hullámok jöhetnek, átélhetünk újra régi történéseket, helyzeteket, érkezhetnek emlékek, és általuk lehetőségünk lesz a múltat racionálisan is megérteni, feldolgozni, oldani, harmonizálni.

A körülöttünk megváltozó körülmények is segítenek, támogatnak abban, hogy ez a folyamat megtörténhessen, és elsőre talán negatív fordulatként éljük meg, de később rájövünk, hogy ez az erőteljes változtatásra késztető energia az, ami kell ahhoz, hogy végre rálépjünk egy új útra. Jöhetnek olyan helyzetek is, amikor meg kell tanulnunk úgy helytállni, hogy korábban már volt rossz tapasztalatunk, megaláztak minket, vagy méltatlan volt számunkra, most mégis képesek vagyunk okosan, bölcsen, magabiztosan ezeket kezelni, és addig, amíg szükségünk van rá, alázattal elviselni, sőt, meglátni az előnyeit is.

A gondolataink középpontjában továbbra is az áll, hogy ki a megfelelő partner számunkra, akivel közös a célunk, közös a sorsunk, milyen úton menjünk tovább, ki vagyok én, mit is akarok igazán, honnan jövök, hová mennék, ha tehetném. Szeretnénk a helyünket és a dolgunkat (küldetésünket) megtalálni, és ebben is hazaérkezni végre.

És itt van egy érdekes feszültség, mert jönnek, kapjuk a lehetőségeket, de mivel azok nem abba az irányba visznek, nem olyanok, amik a régi rutinhoz, vagy a racionális elképzelésinkhez kapcsolódnak, ezért nem értjük, nem értékeljük, nem fogadjuk el, talán meg sem látjuk őket. Pedig semmi nem történik véletlenül, mindennek helye lesz a végén, és majd visszatekintve erre az időszakra rájövünk, hogy minden a legszerencsésebben alakult, és így volt a legmegfelelőbb.

Mivel a világ egyre inkább kiszámíthatatlanul, és irracionálisan működik, fontossá válik, hogy befelé forduljunk, az érzéseink, a megérzéseink, az intuícióink felé, és ez rávesz minket arra, hogy elfogadjuk a belső hangunkat, a titkos, ködösnek tűnő magyarázatokat, állapotokat, amik vagy bennünk vannak, vagy spirituális élmények megtapasztalásával jutnak el hozzánk, és vezetnek minket láthatatlanul. Cél lehet most a betegségek lelki okait is feltárni, és ráébredni, hogy a gyógyulást ez hozhatja meg, a fizikai test csak lenyomata annak, ami bennünk zajlik.

Mindenki érzi, hogy a világ változik, és nem lesz már ugyanolyan, mint volt eddig. Tudjuk, hogy a külvilág tükör, azt tükrözi, hogy mi is megváltoztunk, és ezt te, mi generáltuk, nem magától, véletlenül történik. Nézz őszintén magadba, hogyan szeretnél élni? Vajon azt teremted a hozzáállásoddal, gondolataiddal, tetteiddel, vagy csak a régi rutint pörgeted még mindig?

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük