Este lesz teljesen pontos a Hold és a Nap együttállása, vagyis az Újhold. Ilyenkor nem látjuk egyáltalán a Holdat az égen, mostantól indul majd növekedésnek. Az Újholdak új periódust jeleznek, ha valamit szeretnénk elkezdeni, vagy növelni, arra ilyenkor van a legjobb lehetőségünk.

Az Újhold a Rákban jön létre, és továbbra is azokat a kapcsolódásokat világítja be, mutatja meg, akik a lélektestvéreink, csillagcsaládunk, valódi párunk lehet. Az énünk, személyiségünk, mintáink, hitrendszereink átalakultak az elmúlt időszakban, mindenkinek egyéni szinten és mértékben. Akik nem egyirányba fejlődtek, vagy nem azonos tempóban, azok már nem biztos, hogy ugyanúgy tudnak egymással rezonálni, mint előtte, ugyanakkor megérkezhetnek a megváltozott rezgéshez kapcsolódni tudó lelkek.

A tér- idő pillanat szerint az életünk keretei továbbra is átalakulóban vannak. Ha elakadást érzel, azt most nem az anyagi világban tudod megoldani, a korábbi sémák nem működnek, mert egy szinttel feljebb, a nem megfogható térben kell a transzformációnak megtörténnie. Azok a vágyak, amiket az anyagi világ „hozatott” létre velünk, nem indulnak be igazán, sőt, a feladat most az, hogy ezeket az álmokat, célokat, terveket elengedjük, és hagyjuk, hogy olyan képek jöjjenek be helyettük a jövővel kapcsolatban, amit most még nem tudunk hová tenni, de ezek fognak majd megvalósulni, ha eljött a megfelelő idejük. Ehhez hitre van szükség – vagyis a hitetlenséget el kell engedni. 😉

A körülöttünk lévő teret pedig tisztítani kell, anyagi, testi, lelki és mentális szinten is, ezért nyugodtan használhatod a nyarat arra, hogy szanálj és kidobd, ami csak a helyet foglalja. Ha van bármi, ami már nincs hasznodra, tedd ki a „teredből”, mindegy, hogy az milyen formában történik. Ezt érzelmi és gondolati szinten is meg kellene tenni: vizsgáld meg minden feljövő, feltörő negatív energiájú érzésedet, kimondott vagy kimondatlan gondolatodat, mert ezeket már egy döntéssel, egy hangos kinyilatkoztatással abban a pillanatban le lehet zárni, el lehet engedni.

Jó pihenést, és hasznos külső és belső munkálatokat kívánok!

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük