Július 10.-én hajnali 3 óra körül lesz pontos a következő Újhold. Ez a Nap és a Hold együttállása, amikor nem látjuk a Holdat az égen, csak a nagy feketeséget, majd pár nap múlva a Hold elkezd növekedni, és megjelenik a sarlója. Az Újholdak képviselik az új dolgokat, a növekedést, az elindulást, tehát indítóerő van bennük. De valaminek a lezárását, az elengedés szimbolikáját is hordozzák.

Ezért minden Újhold alkalmas a minket már nem szolgáló energiák, témák, kapcsolatok elengedésére, levágására, megszüntetésére, és ezzel együtt az új irányok, új kapcsolatok behívására, megteremtésére is.

A mostani Újhold a Rákban jön létre, ami az anyaság, család, családi háttér, otthon, ingatlan témaköre, de a múltba nézés, a születés és újjászületés is megjelenik benne. Az Újholdtól nem messze (30 fokra) a Vénusz és a Mars is együttállnak, ezzel a női és férfi energia találkozása is fényt és figyelmet kap, a harmóniateremtés és az akaraterő, vagy akár a pénzteremtés és cselekvőerő közös együttműködése is lehetővé válik. Az időpillanatban benne van a jövőalkotás, a teljes átalakulásra való lehetőség is, tartalmazza a menni vagy maradni, valamint a nem teljesen tiszta de vágyott célok vagy inkább a feladás dilemmáját, a kapcsolatokban történő sorsváltoztatás, a szerelmi sérülésekből gyógyulás, a lezárás és bátor elindulás szimbolikáját is.

Ha úgy érzed, van ezekben a témákban rendezni valód, akkor ma este lehetőséged van az Újhold energiáját felhasználva az elengedésre és az új dolgok behívására. Döntsd el, hogy mire vágysz, mit szeretnél igazán, és támogasd meg az első lépést ezzel a dinamikával.

Ezt megteheted valamilyen teremtő szertartással, vizualizációval, vagy akár egyszerűen rajzokkal, a lezárandó dolgok és a kívánságok listájának összeírásával, vagy egy őszinte beszélgetéssel, ahol hangosan kimondod, hogy milyen irányt választottál.

Szánj magadra péntek este félórát, megéri a vágyaidra tudatosan fókuszálni, és teremtő energiával segíteni a megvalósulást!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük