Délelőtt elindul egy holdciklus, ismét Újhold van.

Az elmúlt néhány nap lezáró, tisztító hullámokat hozhatott, most pedig az újdonság, friss ötletek, más utak szele csaphat meg minket.

Előtérbe kerülhetnek a pénzügyeink, a stabil anyagiak megléte, keresése, biztonsága foglalkoztathat minket. Lehetnek bennünk gondolatok, vagy félelmek, hogy nem lesz elég anyagi forrásunk, vagy hogy valamire több helyről kell összeszednünk a pénzt, vagy a másik véglet: túl sok felé kell osztani, esetleg itt is – ott is valamibe beletenni. Jöhet olyan érzés is, hogy az eddigi jólétet, bőséget most valami érdekében fel kell adnunk, de belül mélyen tudjuk, hogy szerencsés változások jönnek, és gyümölcsöző szerződéseket tudunk most kötni.

Foglalkoztathat minket az is, hogy mink van, és nem csak pénzügyi szempontból, hanem a tudás, képesség, ismeret, tapasztalat oldaláról is. Vajon mire vagyunk képesek azzal, amit jelenleg tudunk, vagy amit eddig tanultunk? Mit kezdjünk vele? Merre menjünk tovább ezekkel? Mire jók? Mire elég mindez? Hogyan menjünk tovább a jövő felé vezető úton? Jó felé haladunk? És hol tartunk jelenleg az életutunkon?

Úgy tűnhetett néhány napig, hogy a jövő hirtelen megfagyott, megállt, és most döntési helyzetbe kerülhetünk, ahol a választás nem több opció között dől el, hanem abban, hogy hajlandóak vagyunk-e a legmélyebb érzéseink, belső sugallataink által jónak érzékelt út mellett kiállni, vagy hagyjuk, elengedjük, lemondunk róla a félelmeink, vagy a korábbi rossz tapasztalataink, emlékeink, mintáink miatt. Az erő, és erősnek lenni nem harcot, küzdelmet jelent, hanem azt, hogy hagyjuk, hogy az átalakító energia működjön, és teljes egészében áttranszformálja, akár gyökeresen megváltoztassa az életünket.

Ez az Újhold megmozgatja a női szerepeket is: a szerető, az anya, a feleség, a gondoskodó én, a szajha, a megalázott és az áldozatra képes női mintázatok valamilyen helyzetben, beszélgetésben, álmokban, gondolatokban, érzésekben megjelenthetnek, és megvilágítódhatnak összefüggések, kioldódhatnak, tisztulhatnak emlékek.

Érdemes abba belevágni, amit a szívünk diktál, mert lehet, hogy az életünk máshogyan alakul, mint terveztük, de pont emiatt sokkal jobb is lehet, mint elképzeltük!

Szép hetet nektek!

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük