Holnap éjjel a Hold belép a Szűzbe, és reggelre már utol is éri a Napot, így jön létre majd reggel a mostani Hold-Nap együttállás a Szűzben. Újhold lesz tehát, ma pedig még a Fekete Hold fázisában vagyunk, így ma még lehet lezárni, tiszta teret létrehozni az új kezdetek számára. Egészen a Teliholdig építkező energiában leszünk, így bármi, amivel előre szeretnénk jutni, amit valóra szeretnénk váltani, abba most érdemes belefogni.

Mire alkalmas különösen a mostani Újhold?

Alapvetően a visszafogott, higgadt döntéseké most az idő, amikor racionalitásra, a pro-kontra érvek számbavételére van szükség, és választani is az ezekből kijövő lehető legjobb megoldást kell. Nem lesz tökéletes verzió, hiszen ha lenne, akkor könnyű lenne eldobni az összes többi opciót, ezért van szükség mérlegelésre, megfontolásra.

A következő időszakban nagyon fontos lesz, hogy milyen közegben vagyunk, kik vesznek körül minket, kikkel dolgozunk, kik a barátaink, milyen csoport támogatását élvezzük, mert innen és a családtól fogjuk a segítséget és erőt kapni, hogy a régi helyzetekből, a régi közegből az újba átléphessünk. Érezhetjük már most is, hogy mind a külső, mind a belső világunk folyamatosan szét akar esni, vagy már szét is esett, ami a bizonytalanság érzését hozza elő, és arra ösztönöz, hogy kapaszkodjunk valamibe, keressük azokat a biztos fogódzókat, amik megtartanak majd minket a továbbiakban is. Sokat segít, ha rendet teszünk, nem csak a lakásban, hanem magunkban is. Számba lehet venni, hogy mik az igazán fontos dolgok, amikre valóban szükségünk van, és mi az, aminek csak látszólag van jelentősége, de egyébként akár el is engedhetjük. Ezekre a szempontokra az érvek-ellenérvek listájában is érdemes odafigyelni. A rendrakás, a logikus gondolkodás, a listagyártás nem megy azért egyszerűen, lehet, hogy halogatjuk, mert könnyebb elodázni, szőnyeg alá söpörni, letudni azzal, hogy majd valami lesz, majd kialakul, miközben feszít belülről, és egyre sürgetőbb a döntést meghozni. Senki nem ígéri, hogy könnyű lesz, mert be kell áldozni dolgokat, lehet, hogy vissza kell állni egy időre a sorba, de ez is értünk van, és valami olyat tanít majd, amire később építhetünk, és eljuttat minket egy nagyobb, hosszabb távú cél felé. Valamiért olyat próbálunk választani, ami kényszeresen mindenképpen igazodik a párunkhoz, vagy a lehetséges és elképzelt párkapcsolathoz, vagy azt érezhetjük, hogy most kell „szerződni”, elköteleződni valaki vagy valami mellett, mert egyes lehetőségeket később nem tudunk már kihasználni.

Ülj le, és írd meg azt a listát! Hidd el, könnyebben és megnyugodva lépsz tovább utána, és a következő két hétben már azon dolgozhatsz, hogy tovább vidd a megoldásig.

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük