Hajnalban lesz teljesen pontos az Újhold, tehát elindul a következő Holdciklus, így erőteljes indító energiában vagyunk. Sőt, a létrejövő Újhold téri-idő pillanata is erővel telített, amikor tudatosan uralhatjuk az énünket, az életünket, a választásainkat, a tetteinket. Ez kedvez bármilyen folyamat, kapcsolat elkezdésének, és új vállalásaink lehetnek.

Mellette pedig már érezhetjük a rendet, hogy minden a helyére kerül végre, vagy ha még nincs így, akkor erőteljes késztetés érkezik a rendezésre. Ez igaz mind a fizikai térre, a környezetünkre, mind a belsőnkre, érzelmeinkre.

A fellélegzés, a függetlenség, a szabadság érzése is megjelenhet. Felszabadulhatunk helyzetekből, kötöttségekből, vagy felfedezhetjük, hogy önállóan, szabadon sok szempontból könnyebb nekünk.

Dilemmát érezhetünk valamilyen szinten az anyag, a fizikai, a megfogható dolgok és a spirituális, transzcendens között, ez megjelenhet pl. úgy, hogy választási helyzetbe kerülünk, és döntenünk kell valamilyen adott, fix és egy megfoghatatlan, csak illúziónak tűnő dolog között.

Foglalkoztathat minket az, hogy csináljunk egyfajta leltárt, és megnézzük, mink van, mivel rendelkezünk, akár anyagi, akár tapasztalat, tudás szempontjából, hiszen ha felmérjük, hogy miből gazdálkodunk, könnyebb a célokat is megfelelően belőni.  Képesek vagyunk most felismerni és használni is a tudatosított, valamint a rejtetten, mégis jól működő tulajdonságainkat is.

A jövő fókuszában az anyagi háttér és biztonság, vagy inkább az állandóság megteremtése lehet, leginkább azért, hogy a folyamatos újratervezés helyett most már az élet élvezete, öröme kaphasson teret.

Kapcsolatok tudnak most olyan keretek közé kerülni, ami nem függőség, nem kötelezettség, hanem szabad kapcsolódás már, hiszen így van jövője.

És gyógyulhatnak azok a sérülések is bennünk, melyek a dühvel, agresszióval analógok, így vagy emlékként, vagy konkrét élethelyzetben találkozhatunk olyan szituációval, ami ezt mozgatja bennünk, és ide tartozik az anyával, apával kapcsolatos bántások, harcok, testi-lelki sérülések megértése is.  

A retrográd Merkúr éppen fordulóban, így hamarosan kimondásra kerülhetnek azok a dolgok, amiket eddig belül érleltünk, és most olyan formában tudjuk szavakba önteni, ami már rendezett, struktúrált, logikusan levezethető.

Ne habozz belefogni valamibe, hiszen számos pozitív hatás támogathat most benne!

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük