Éjfél után pár perccel lesz teljesen pontos a Telihold, amikor a Nap és a Hold asztrológiailag szemben állnak egymással. A Telihold az adott Hold-ciklus közepe, kiteljesedése, innen a lefelé építkezés, lecsengetés következik Újholdig, addig tiszta teret készítünk elő a kezdetekhez.

A mostani tér-idő pillanatban a kiegyensúlyozottság, az egyensúly keresése lehet az egyik fókusz, pl. annak kérdései, hogy hogyan tudjuk megtartani a nyugodtságot, a harmóniát, a jókedvet, mit kell tennünk ahhoz, hogy ez ne csak most, hanem később is fenntartható legyen az életünkben. Vágyunk a társaságra, az elhanyagolt barátságok újrahívására, a pár- és társas kapcsolatok felizzítására.

Vajon mi az a két súlypont, amelyek között ki szeretnénk egyenlíteni az energiát? Természetesen a munka és a család, illetve az, hogy mi az, amiben egyszerűsítünk, és mi az, amiben magasabb szintre lépünk. A lelkünk most felfelé tör, de a gondolataink még az alapoknál, a tervezésnél, az átgondolásnál járnak, és próbálnak egyszerűsíteni, racionalizálni, felmérni, hogy mik a stabil pontok, amire rá lehet tenni majd a többit.

Miért is? A látszólag visszafelé mozgó bolygók (Merkúr, Mars) még nem tudnak az aktív elindulásban segíteni. A hangolódás, feltérképezés azonban már el tud indulni. Egyre inkább az a vágyunk, hogy örömből éljünk, olyannal legyünk, és olyat csináljunk, amiben kedvünket leljük, és a helyünkre kerüljünk ezáltal. Erős lehet a változtatásra ösztönző motiváció bennünk, de még az érlelés, az előkészítés időszaka van, ezért legyél te is türelmes, ugyanakkor próbálj meg figyelni a belső hívó hangjaidra is.

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük