Ott vagy, ahol lenned kell.

Ma délelőtt van a Nap és a Hold pontos szembenállása, vagyis elértünk ebben a hónapban is Telihold fázishoz.

Emlékeztek rá, hogy pont egy hónapja, amikor a legutóbbi Telihold volt, írtam a különböző dilemmákról a jövő/karrier, valamint a család/lakóhely témakörök kapcsán?

Ezek továbbra is felszínen vannak, most talán annyival egészül ki ez, hogy belekerül egy teremtő, megvalósító energia, ami jelenleg inkább egy feszítés, de ez fog eltolni bennünket egészen addig, hogy megoldást találjunk a problémákra, és változtassunk ezekben a témákban.

A feszültségpontok közé bekerül a párkapcsolat: vajon az van-e veled, akivel szeretnél, képes vagy átmenni a hídon a jövőbe; illetve az önmegvalósítás, az életút kérdése: milyen lépcső, mérföldkő szükséges még, hogy a vágyott életedet élhesd.

A tér-idő azt mutatja, hogy lelassultunk, megálltunk, talán meg is merevedtünk most egy kicsit, visszatértünk oda, ami biztos, ami már van, ami egyszerűen működtethető. De ez csak a látszat, mert közben haladunk a változás, a transzformáció, a teljes átalakulás felé, sok belső munkát végzünk, tisztulunk, gyógyulunk akár tudattalanul is, teremtjük a tiszta teret az újnak, a jövőnek, sok az elengedés.

Ezért ne ess kétségbe, ha látszólag nem halad semmi, mert most inkább a felszín alatt alakul az, ami még hiányzik. Azt mondanám, ez egy impotens időszak, amiben akarhatod erővel, hogy a dolgok történjenek, de ez feszültséget hoz és olyan akadályokat, amiket nem biztos, hogy most kell, vagy a fizikai síkon szükséges átugrani. Fogadd el, hogy ez egyébként is a várakozás időszaka, éld meg, és hagyd, hogy egy másik szinten formálódjon az életed.

Minden jó úgy, ahogy éppen van, a magok már el vannak vetve ahhoz, hogy a világod fontos sarkai megfelelő irányba kerüljenek. És amikor az ösvényedet már megtaláltad, akkor mint a torta habján a cseresznye, a vágyott partner is megérkezik, vagy beleáll méltón a helyére.

Szeretettel,

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük