Éjfél után másfél órával (holnap) jön el az e havi Telihold pillanata.

Egyfajta látszólagos békesség lehet jelen az életünkben, amikor éppen minden egyensúlyban, vagy inkább nyugvó csendben van, miközben tudjuk, hogy ez csak ideiglenes, és hamarosan billenni fog, sőt nekünk kell meglökni, megdönteni, mert választanunk és változtatnunk kell.

A megmérése a lehetőségeknek már megtörtént, és a mérleg pontosan mutatja, mi, mennyit ér. Hiába akartuk esetleg szépíteni, toldozni-foltozni, hátha majd úgy más lesz az eredmény, ami önmagában nem elég, azt ezek a trükkök sem tudták teljessé tenni.

Már kopogtat az aktív cselekvés igénye, megjelenhetett az érzés, hogy „nem várok tovább, nem érdekel, mi lesz, megyek és áttöröm a falakat is”, de a holdciklus közepe a Teliholddal még nem a konkrét elindulást támogatja, viszont az erőgyűjtést és a kidobandó „kacatok” összegyűjtését igen.

Belül pontosan érezhetjük, mi a következő lépcső, ami felfelé visz, de a lezárást meg kell tenni az anyagban, a körülöttünk lévő keretekben, rendszerekben is, ami az alapja, az előfeltétele a továbblépésnek. A jövő érdekében változásra van szükség, sorsfordító, bátor cselekedetre, de ezek még valahogy belénk vannak zárva. Tudjuk, érezzük, dolgozunk velük belül, de még nem tudnak igazán kijönni, lehet, hogy azt érezzük beragadt valami. Meg akarnánk érkezni végre, örülni, jól lenni, helyünkre kerülni, miközben a szándék iránya még csak körvonalazódik, és ha őszinték vagyunk magunkkal, még egyáltalán nem konkrét.

Gyökeres átalakulás készül, lehet, hogy nagyot, óriásit, teljesen elképzelhetetlent kell majd lépni, amire azt hittük eddig, hogy lehetetlen, mert nincs rá megoldás, vagy mert nem is gondoltuk, hogy a mostani körülmények helyett valami teljesen másban is élhetünk. A jövő „házát” fel fogjuk építeni, és lehet, hogy egy része már el is készült, de a háztető hiányzik, így biztosan van még teendőnk.

A következő pár napban a látszólag visszafelé haladó Merkúr a Marssal fog találkozni. A belső megértés ezért a férfiasság, erő, akarat, cselekvőképesség témaköreit érintheti:

🔥Saját magadban vagy a párodban mennyire fontos, mennyire van jelen az erő, a cselekvési energia?

🔥Mi az iránya, célja?

🔥Ki az, aki irányítani akar?

🔥Észreveszed-e magadban, ha kontrollálni akarod az életedet, vagy más életét?

🔥Át tudod-e engedni az irányítás lehetőségét másnak, vagy a Rendező elvnek?

🔥Mi az, ami jól működik az akaratod, az erőd, a tetterőd segítségével, és mi az, ami esetleg korlátozott saját magad, vagy más által?

🔥Foglalkoztathat az is, hogy mit akarsz igazán, akár az életben, akár egy férfiban, akár férfiként saját magadban, saját magadtól, és egy kapcsolattól.

Nagyjából ezzel egyidőben indul el előre a Chiron is, így dolgozhat még bennünk, hogy mi a valódi igazságunk, harcoltunk-e érte, vagy méltatlan helyzetben maradtunk helyette, mit kellett volna tennünk, miben érezhetjük magunkat hibásnak, lehetett volna-e máshogy reagálni, máshogy választani, máshogy cselekedni, de lassan feloldódva ezek is engednek minket tovább az úton.

Annyi minden segít számunkra többnek és jobbnak lenni… vegyük észre, és legyünk hálásak az érkező tanításokért!

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük