Szép kerek lesz este a Hold, 19 óra körül pontosodik be a Nap és a Hold szembenállása.

A Vízöntő Nap és az Oroszlán Hold egymással farkasszemet nézve hozhat olyan dilemmát, hogy vajon engedjem, eresszem, aztán lesz ahogy lesz, vagy kézben tartsam, irányítsam, kezdeményezzem a változásokat. A hétköznapi munka, az alázat, a szolgálat, az egészségügyi dolgok, és a rejtett, titkolt, takargatott, nem látható és nehezen érthető tartalmak érintettek témaként, életterületként.

Rajta vagyunk a hídon, sokat küzdöttünk egyedül, magunkban, amikor azt érezhettük, hogy nem tudunk mást tenni, csak harcolni a saját igazságunkért.

Most talán annál a döntésnél akadtak el sokan, hogy a keretekből, amik időközben szétfolytak és összetarthatatlanok lettek, hogyan tudnának szabadulni, mi az, amit ebben a folyamatban képesek uralni, mit lehet belső tartással, vagy erővel irányítani, és mi az, amit egyszerűen csak hagyni kell magától kialakulni.

A puzzle darabokat újra össze kell raknunk.

A darabok, építőkockák adottak, és talán csak annyi van hátra, hogy egy kicsit máshogy illesszük, logikázzuk össze őket. Elég lenne csak egy-egy helyen fordítani rajtuk, néhányat megcserélni, és a kép újra össze tud állni, hiszen a részletek passzolnak egymással, csak nem a megfelelő helyen voltak eddig.

Készen állhatnak sokan arra is, hogy akár olyan helyzetet újra felvállaljanak, amiből már egyszer vagányan, bátran kiléptek, vagy kimenekültek. De időközben megtapasztalták a másik oldalt is, és hajlandóak lehetnek a tanulságokat levonva odáig jutni, hogy bár minden verziónak van előnye, de hátránya is, így könnyebb elfogadni olyan körülményeket, amikből korábban szabadulni akartunk.

Teremtődnek azok a kapcsolatok, kapcsolódások, társak, akik a gyógyulást segítik, a jövőnk érdekében történő lépéseket segítik, motiválják, és alakulnak át azok, amik már terhet, korlátot, akadályt jelentenek és megállítanak. Tisztul a tér bennünk és körülöttünk, és létrejön a hely azok számára, akik betölthetik majd az üres területeket.

Szeretettel,

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük