Holnap dél körül lesz pontos a Telihold, aki érzékenyebb, arra már ma is hatással lehet. Tízmilliószoros nap is lesz, ezért érdemes időt szánni és foglalkozni az eddig létrehozott teremtéseink eredményével, finomhangolásával, vagy akár új teremtő álmainkkal is.

Nagyon sok akadály elhárult már, az otthonnal, családdal kapcsolatos témák rendeződése elindult, és a párkapcsolatokban történő egymásra találás és a felek együttműködése meg tudná teremteni a közös jövő alapjait, DE…

… mégis vannak olyan apró kis részletek, amik az optimista várakozások ellenére nem klappolnak.

Olyan, mintha lenne egy-egy olyan összetevő, ami egyszerűen nem passzol a vágyott képbe, és ez tulajdonképpen elrontja a teljes egészet.

Belül, érzésben már rajta vagyunk a hídon, készen állunk az áltépésre, a következő fázisra, a külvilágban mégis akadályokkal, problémákkal szembesülhetünk, és nem biztos, hogy ki merjük mondani, a másik fél számára őszintén megfogalmazni ezeket.

Helyette megpróbálunk igazodni, alkalmazkodni, evickélni, hogy végre valahára haladjunk, lépjünk előre azért a célért, amiért eddig dolgoztunk, amit már régóta nagyon akarunk, miközben a krízisek, a viták pont azt jelzik, hogy továbbhaladás és szintlépés helyett talán újra a rajtkőre kellene visszaállnunk, és az alapoktól újrakezdeni mindent.

Lehet egy nagyon erős kényszerítő erő bennünk, hogy ha valakiért, vagy valamiért áldozatot hoztunk, feladtuk az eddigi életünket és elköteleződtünk az új mellett, akkor nincs mese, alakulnia és működnie kell az elképzeléseinknek megfelelően, de valamiért ez mégsem történik meg egy csettintésre.

Jöhetnek olyan érzések, hogy osztódni vagy klónozódni kellene, hogy mindenhová a jobbik felünk kerüljön, és mindenhol jól teljesíthessünk, mert jelenleg így, együtt és egyben valami nem működik.

Erőteljes hajtóerőt lehet érezni abban is, hogy az eddig megszerzett tapasztalat és tudás felhasználásának, kamatoztatásának most van itt az ideje, ugyanakkor mégis úgy kellene most kitartani valami mellett, vagy belevágni az ismeretlenbe, hogy csak elképzelésünk, álomképünk, vágyunk, megérzéseink vannak, konkrét, kézzel fogható támpontok nincsenek.

Minden feszült helyzetben vegyük észre azt, amit tanítani szeretne: lehet, hogy sokat és nagyot léptünk a változásban, a változtatásban az elmúlt időszakban, de még mindig, és továbbra sem értünk a végére!

A mélyebb rétegekben eddig alvó részletek még most bújnak elő, hogy végre ők is feloldódhassanak, és még tisztább teret hozzanak létre.

Jó úton van mindenki, hitre, türelemre viszont továbbra is szükség lesz! 🙂

Figyeld magad, figyeld a történéseket, használd a változásra, az átalakulásra, és NE ADD FEL!

Szeretettel,

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük