Holnap reggel 8-kor lesz teli a Telihold, de akkor nem lesz látható, ezért érdemes még ma este megcsodálni ott, ahol a felhők nem takarják el.

A következő Újholdig lecsengető, elengedő fázisban leszünk, aki szeretne méregteleníteni, vagy előkészülni a bikini-szezonra, vagy eladni, bármitől megszabadulni (fizikai és lelki szinten is) annak most érdemes megtennie.

A tér-idő pillanat érdekes hatásokat mutat, mert meg lehet élni a két végletet: amikor minden jó, örülünk, nevetünk, hisszük, hogy minden jó és jó is marad; de a másik oldalt is megtapasztalhatjuk: amikor félünk a jövőtől, a válaszoktól, a hírektől, a történésektől, azt érezzük, semmi nem működik, sosem lesz már jó, nincs megoldás, fogalmunk sincs, hogyan tovább.

És ezek a végletek akár pár pillanaton belül is átválthatnak egymásba…

Ezek az állapotok még mindig tárják fel azokat az elzárt, eddig elő sem kerülő témákat, problémákat a mélyből, amik megoldása most fontos lehet, és sokszor az önfeladás, az alázat, az elnyomás témakörét érinthetik.

A kettősséget többféle, párhuzamosan jelen lévő állás hozza: van, ami a folyamatos és a tökéletes áramlást biztosítja az életünk legfőbb területei és saját lényünk részei között, de vannak feszültséget hozó hatások is, amik miatt lehet, hogy akarunk, de elfolyunk és mégsem teszünk, mennénk át a hídon, csak épp szétesik alattunk, törnénk előre a felvállalt irányba, de nem találjuk, mi is az irány, és hol van az a biztonságos társ vagy támogató, aki velünk tart majd ebben.  

Érezhető többeknél a belső feszültség, és ezzel együtt a szabadulni vágyás helyzetekből, állapotokból.

Pedig belül mindenkiben körvonalazódott már, hogy milyen lenne a saját új világa… a kérdés már csak az, hogy ki, mikor áll készen arra, hogy erre az útra rá is lépjen…

Szép hetet!

Nóri

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük