Igen, ez mind ma van, és aki érzékenyebb, az talán néhány napja érzi ennek az előszelét is.

Erőteljes hatás van jelen, ami segít szétválasztani, hogy mit vagy képes uralni az életedben, mi az, ami a tiéd, ami örömet okoz, és mi az, ami már nem… Azt is megmutatja, hogy mekkora ereje van annak, ha döntesz, választasz, leteszed, amit le kell, és megengeded, hogy minden beálljon az életedben arra a helyre, ahová igazán való. Ha hagyod, hogy egyes gondolatok, korábbi elképzelések, jónak hitt célok, tettek, irányok, emberek, kapcsolatok kipörögjenek a hétköznapokból, akkor azonnal beindulhat a kreatív erő, a teremtő energia. Egyre inkább ráébredhetsz, hogy sokszor saját magadat akadályozod azzal, hogy arra fókuszálsz, mit, miért nem lehet, ahelyett, hogy átfordítanád a figyelmedet arra, hogy mi az, amit viszont lehet, szabad, szeretnél, jó lenne.

A tízmillószoros nap energiáit erre igazán jól fel tudod használni, szánj magadra néhány percet csendben, egyedül, és rakd össze szavakban, képekben a képzeletedben, hogy mi az, amit igazán szeretnél, ha megvalósulna, anélkül, hogy a korlátokat sorolnád fel.

Mostanra megfutottuk a jelentősebb tanulási köröket, és a tapasztalatokat most már tudatosan használni is kellene az életünk átfordítására. Az égi állás segíti, hogy az utolsó hiányzó lépéseket megtegyük a jövőnk felé, és merjük azt az utat választani, amiben ott a siker, a harmónia, a fény. Ennek érdekében, ha még mindig vannak elvarratlan szálak, egyre erőteljesebben érkezhetnek olyan momentumok, amik azt támogatják, hogy megszabaduljunk azoktól a mintáktól, helyzetektől, amiket hiába próbáltunk már több körben megoldani. Itt az ideje belátni, hogy tényleg hagyni kell elmenni, felszabadítani a lelkünket, megengedni meghalni azt, aminek meg kell, mert ezzel tud majd egy új, tiszta tér keletkezni.

Határon vagyunk, és ezt a határt így is úgy is át fogjuk lépni, akár akarjuk, akár nem, akár értjük, akár nem, akár ki tudjuk mondani, akár nehéz lenne megfogalmazni, akár tudatosodik, akár nem.

Egyre inkább szükséges lehet elengedni az eddigi rendszert, az ismert szabályokat, a mostanáig működő mechanizmusokat, és elfogadni, hogy van egy másik rendezőelv, ami mindent a helyére tesz.

Add fel az égieknek, mit szeretnél, és hagyd, hogy úgy és akkor megtörténjen, amikor annak ideje és helye lesz. Ha ma csak ennyit csinálsz, már ezzel is sokat teszel a szebb jövő érdekében.

Szeretettel,

Nóri

#harmonialabor #harmonia #gyogyulas #tarot #asztrologia #oldas #hangtal #spiritualitas #ezoteria #spirituality #healing #osszhangbanatermeszettel

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük