Február első napján kora reggel lesz pontos a Nap Hold együttállás a Vízöntőben, így a hónap legelső napja és az Újhold is szimbolizál egyfajta kezdetet számunkra.

Ez az időpillanat a szabadságról, szabadulásról, függetlenségről, függetlenedésről, újdonságokról, megújulásokról szól. Meghozhatja a nagy változásokat, nagy döntéseket, nagy nekiindulásokat, ha merjük használni azt a löketet, amit magával hoz.

Érezhetjük azt, hogy mennénk ugyan, de fal van előttünk. Ez az akadály ugyanakkor csak a látszat, mert ha közelebb lépünk, rá fogunk jönni, hogy az ötletek, megoldások már ott vannak, így nem kell túl sokat küzdenünk az átugráshoz.

Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy fel kell robbantani a mostani kényelmet, a komfortot, a megszokottat? Elképzelhető! És minél inkább ragaszkodunk ezekhez, annál inkább feszít minket az átalakulás.  De a változáshoz muszáj kimozdulni, és megbarátkozni az újdonságokkal. Mi segíthet? Ha nem kicsiben gondolkodunk, hanem látjuk a teljes egészet, megértjük, hogy hosszútávon ez hogyan szolgál minket, tisztába tesszük, hogy a múltat meg kellett élnünk, de le is kell zárnunk a jövőnk érdekében.

A stabil párkapcsolat, vagy üzleti partner most már velünk van, mögöttünk áll, támaszkodhatunk rá. Az elmúlt időszakban megfontoltuk, mérlegeltük, minden szempontból átrágtuk, hogy milyen átalakítást és hogyan lehet megtenni úgy, hogy a stabilitásunk megmaradjon, vagy újra helyreálljon. Azonban rá kell még látnunk valamire, mielőtt a harmónia, a biztonság, a megfelelő keretek kialakulnak, megérkeznek hozzánk. Azt hogy mit kell még rendeznünk, csak úgy érthetjük meg, ha tudatosan ráfókuszálunk ahelyett, hogy a szőnyeg alatt hagynánk. Dolgunk lehet a magunknak vagy másoknak tett fogadalmaink felülvizsgálatával, elengedésével, ezért erre különösen érdemes lehet ráhangolódni, és ami feljön, azt feloldani.

Nagyon sok támogató energia van jelen, de nélkülünk nem fognak működni. Tenni kell, mozdulni kell azért, hogy segítsenek, és ha mi lépünk, akkor ott lesznek velünk, és előre mozdítják, amit kell.

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük