Ma éjjel igazán kerek lesz már a Telihold, mert holnap hajnalban, fél 4 körül lesz teljesen pontos a Hold és a Nap szembenállása. A Telihold általában a ragyogás és beteljesedés energiája, most mégis inkább egyensúlytalanságot, dilemmákat és feszültséget hozhat annak, aki eddig halogatott, és még mindig azzal küzd, hogy vajon elengedje-e, amitől már meg kellett volna válnia… Aki túl van ezeken a körökön, az ki tud engedni, és egyensúlyt tud teremteni még az ellentmondások között is.

Az egyik dilemma, hogy vajon akarunk-e még, és meddig méltatlan helyzetben lenni valahol, ami csak egy kompromisszumos megoldás, amiben fejet kell hajtani, amikor belül tudjuk már, hogy másfelé lenne dolgunk, de ahhoz bizony a kereteket szét kell feszíteni, és a bebetonozott és megszokott dolgokról lemondani, vagy azokat gyökeresen átalakítani. Enélkül nem fog menni, hiába a kapaszkodás, a ragaszkodás, és a remény, hogy majd biztosan ezzel együtt is fog menni, vagy a félelem attól, hogy szétesik körülöttünk minden. Aminek változnia kell, az változni fog, akár szorítod a régi dolgokat, akár nem, csak ha hamarabb engeded, több esélyed van alakítani, utólag már csak elszenvedni lehet. Aki letette a számára lehúzó helyzeteket, az már a jövő átalakításán tud dolgozni, és szépen sorban érkeznek számára a lehetőségek, talán még válogatni is tud belőlük.

A másik dilemma, hogy vajon számít-e, hogy kinek mi a véleménye, a külvilág mit gondol, hogyan értékel, vagy hagyjuk magunkat szabadon szárnyalni, furcsa és új pályán elindulni, úgy, ahogy nekünk tetszik, amiben mi hiszünk, és azt építeni, ami másnak elképzelhetetlen, anélkül, hogy érdekelne minket, ki hogyan vélekedik. A jövő az újszerű, kreatív, más dolgokban van, és nem biztos, hogy egyedül kell felvállalnod! Ha ezt az utat választod, találni fogsz olyan partnereket, akikkel megvan a kémia, a közös sorsvállalás, az együtt-teremtés lehetősége, de ehhez el kell engedned a megfelelést az átlagosnak, és azt is, hogy egyedül szeretnél ragyogni főszerepet játszva a saját színdarabodban. Hidd el, sosem csak a főszereplő kapja a tapsot…

Ne várj a válsághelyzetre, amikor már nem lesz választásod… lépj minél gyorsabban, ha úgy érzed, valamiben nem a jó ösvényen haladsz.

Szép Teliholdat nektek ma éjszakára!

Kategóriák: Asztrológia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük