Sokan, akik foglalkoznak asztrológiával, figyelmeztettek a különböző fórumokon, hogy a Szilveszter – Újév nem igazi fordulónapok, csak egy csinált időszámítás szerintiek, és az új Évkör majd márciusban kezdődik. Igen, asztrológiailag akkor lép a Nap a Kosba, ami egy új kör elindulását szimbolizálja. Az energiák valóban ott kezdenek el működni igazán, a természet is akkor mutatja, hogy valami ébred, jönnek a rügyek, zöldül körülöttünk a világ. 

Ennek ellenére Szilveszterkor igenis véget ért a naptári évünk, és elkezdődött ezzel együtt egy új periódus, a régi naptárat kidobtuk, újat kezdtünk, és megváltozott az évszám, amit numerológiailag is értelmezünk, hiszen más számok más energiát hordoznak. Az előző év búcsúztatása elhozott egyfajta lezárást, a befejezés pedig együtt jár a kezdéssel, illetve a tervezéssel is. Lehet, hogy nem tudunk még igazán energiával, frissességgel telve elindulni ebben az időszakban, de nem is ez a dolgunk. Helyette felhasználhatjuk ezt az időszakot arra, hogy finoman elkezdjünk hangolódni az újra, a belső kormányunkat megmozgassuk, elforgassuk, keresgéljük, ízlelgessük, finomítsuk az irányokat, célokat, ami majd a jövőnk vázát adja.

Sőt! Érdemes is ezt még most megtenni, mert akár március előtt beindulhatnak a dolgok: a Mars néhány órája megállt a látszólagos hátráló mozgásában és hamarosan elindul előre, így az akaraterőnk, lendületünk aktivizálódhat; illetve pár nap múlva a Merkúr is direkt irányba vált, így a gondolatok, a kommunikáció, az önkifejezés már nem csak befelé, hanem kifelé is meg tud nyilvánulni, és tudunk végre „mozogni”, mozdulni is. A Merkúrt követően pedig az Uránusz is megfordul, és tulajdonképpen a jelentős bolygók közül mindegyik direkt mozgású lesz.

A napokban tehát még keresgélheted, finomíthatod belülről az irányt, és megágyazhatsz a céloknak, terveknek, hogy aztán az energiák aktivizálódásával az kapjon energiát, lendületet, amit valóban szeretnél az életedben megteremteni.

Ehhez érdemes ráhangolódnod a benned lévő gondolatokra, érzésekre, vágyakra. Ezt megteheted bármilyen módszerrel, de ha szeretnél egy kis „vezetést” ebben, használd az alábbi hangutazást, ami egy rövid, 15 perces hangtálas meditáció a 2023-ra való hangolódáshoz.

Hangutazás – Hangolódj a vágyaidra, céljaidra

Hajrá előre! 🙂


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük