Amikor oldást szeretnél valami kapcsán, feloldásra, megoldásra vágysz.

Mégis, amikor az oldás megtörténik, van, hogy nem érted, miért nem állt helyre azonnal minden a világodban.

Pedig a változás elindult, csak nem biztos, hogy úgy, ahogyan számítottál rá…

Oldani több módszerrel is lehet, és különböző szintekre, mélységekre lehet menni vele. 

Van olyan technika, ami a családrendszer oldaláról közelít, van, ami izomteszt válaszokat keres, van, ami energetikailag avatkozik be, és még sorolhatnánk… 

Ami viszont mindegyikben közös, hogy azt tudja oldani, amire éppen készen állsz, és amiben megengeded magadnak, hogy valóban, őszintén ráláss.

Ha még ragaszkodsz, ha még nem elég az adott helyzetből, ha még nem tanultad meg, amit tanítani akar neked, akkor nem állsz készen a feloldásra, nem jött el a megfelelő idő rá. Ettől még az oldás, az egyéni foglalkozások, a különböző módszerek, technikák nem értelmetlenek és nem is hatástalanok, csak más szinten tudnak dolgozni, és más tempóban bontakozik ki a folyamat. Ilyenkor rétegről rétegre lehet haladni és fokról fokra haladni a vágyott végeredmény felé. 

Oldás esetén a megoldást nem arra keressük, amiben elakadtál, hanem ami miatt ez az állapot kialakult. A krízis, amiben vagy, csak egy jelzés, tulajdonképpen egy tükör, ami megmutatja, hogy milyen téma, minta, hitrendszer az, amivel probléma van. 

De az ok általában máshol van, mélyebben, korábban keresendő, a jelenlegi helyzet csak egy ismétlés, ami megmutatja, miben van még tanulnivalód. 

A problémás körülmény tehát a piramis csúcsa, és azt jelzi neked, hogy valamit ki kell javítani. És amikor ezt megteszed, nem a piramis tetejét teszed rendbe és építed tovább, hanem az alapjait erősíted meg, ott keresed meg a hibás köveket és cseréled ki újra, másra, jobbra, hasznosabbra, pozitívabbra. 

Emiatt a krízishelyzetre, a most körülötted lévő emberre, munkára, állapotra, stb. már lehet, hogy nincsen szükséged, hiszen nem kell már a tükör, amiben megláthatod a hibás képletet. 

Ezért ha úgy adódik, hogy oldás után valaminek távoznia kell az életedből, az nem azt jelenti, hogy az oldás félrement, hatástalan vagy értelmetlen volt… csak azt mutatja, hogy elengeded azt, ami a régi mintához kapcsolódik. Hidd el, jönni fog helyette új és jobb, ami már a helyére tett építőkockákon tud tovább épülni.

  • Ha aktívan szeretnél dolgozni valamilyen élethelyzettel, problémával, akadályozó tényezővel, várlak szeretettel Oldásra.
  • Ha úgy érzed, hogy hosszabb folyamatra van szükséged, több téma is érintett, és nyitott vagy különböző feltáró és megoldó módszerekre is (pl. vezetett meditációra, mesékkel való munkára, rajzolásra, színezésre, stb.) akkor az egyéni foglalkozások lehetnek megfelelőek neked.  
  • Ha pedig még nem vagy képes lépni, ha időre van szükséged ahhoz, hogy megnyílj, hogy felkészülj a változásra, vagy hogy elindulj az úton, vagy éppen már túl vagy rajta és a gyász, a feldolgozás, a rendeződés folyamatában vagy, gyere el hangtálas harmonizálásra, vagy egy hangutazásra, ahol a hangtálak hangja és rezgései pont ott és úgy fognak segíteni, ahogyan szükséged van rá.

Időpontot az Időpontfoglalás menüpontban kérhetsz!

Várlak szeretettel!

Kategóriák: ÁltalánosÖnismeret

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük