Nap mint nap meg van mérve, tesztelve van, hogy kiállsz-e saját magad mellett, tudod-e tartani a fókuszodat, a határaidat, mire mondasz nemet, választod-e önmagadat minden mással szemben.

Aki megtanulta, annak már könnyebb, örömteli megélései vannak. Aki hagyja továbbra is, hogy működjenek az önszabotáló programok, akik félnek máshogyan élni, kimondani, ami belül van, azoknak továbbra is nehezítettek a hétköznapok. Nincs mire várni, ezeknek tisztulniuk, oldódniuk kell, mindenki keresztül megy rajta valamilyen formában. 

Düh, agresszió, szomorúság, félelem, a helyünk nem találása, másnak a megoldatlan problémája miatt ránk vetülő kritikák, elvárások, és az ebből fakadó érzések, reakciók mind ide tartoznak. 

Ez most a bátorság ideje, az önmagadért való kiállás ideje mindenkivel, bármivel szemben. 

Nem egoizmus, nem önzőség, hanem önmagad felszabadítása a saját és mások terhei, emlékei, mintái alól azért, hogy szabad legyél, hogy azzá válj, aki igazán vagy, és azt csinálhasd, amiért itt vagy.

Meg kell tanulnod bízni magadban, a rendező elvben, a saját megéléseidben, a szívedben lévő finom érzésekben. Belülre figyelni és csak a saját hangodra hallgatni, mert ez készít fel egy olyan helyzetre, amiben egyedül leszel, és önállóan tudsz csak rajta keresztülmenni. Ott nem lesz melletted más, és csak saját magadért fogsz felelni, és tudnod kell dönteni, ahelyett, hogy mások miatt elvesznél. 

Szeretettel, Nóri

Kategóriák: ÁltalánosÖnismeret

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük