NEKEM VAN EGY ÖTLETEM!

Idén ez az utolsó ilyen nap, ezért arra gondoltam, mutatok egy egyszerű teremtő gyakorlatot.

A mai Tarot lap egyébként is lecsendesedést javasol, így ezt a napot akár használhatod arra is, hogy ránézel a legőszintébb vágyaidra, és „irányba állítod” őket! 😉

VAN KEDVED KIPRÓBÁLNI?
Kövesd a következő 5 lépést!
  1. Fogj egy papírt és egy írószerszámot, és vonulj félre egy kicsit.
  2. Csukd be a szemed, és képzeld el, hogy 6 hónap múlva (2020.05.18-án) hogyan szeretnéd magad érezni. Vagyis inkább: hogyan FOGOD magad érezni! Nyugodtan, harmonikusan? Vagy izgatottan? Ha megvan az érzés, próbáld meg csukott szemmel lejegyzetelni egy-egy szóval a papírra.
  3. Ha már megvan az érzés, akkor képzeld el azt is, hogy mitől olyan, amilyen: mi okozza, hol vagy éppen, kik vannak körülötted, hogyan telt az a nap, stb. Engedd meg magadnak, hogy bármilyen érzés és kép jöjjön, akár olyan is, amit nem tartasz megvalósíthatónak. Csak hagyd, hogy megjelenjenek, mindenféle korlát nélkül. Írd le ezeket is!
  4. Ha megvagy ezzel, nyisd ki a szemed, és a leírt jegyzetekből fogalmazz teljes mondatokat. Jelen időben és egyes szám első személyben írj, akkor is, ha mindez a jövőben történik, pl.: „Boldog vagyok, mert új munkám van”.
  5. Ha készen vagy, hajtogasd össze a lapot, és tedd olyan helyre, ahol később megtalálod. Beállíthatsz emlékeztetőt a telefonodba, hogy ne felejtsd el megnézni a papírt májusban, vagy elküldheted magadnak a szöveget időzítéssel is e-mailben. Én ez utóbbit javaslom, mi ezt használjuk a konzultációk során, nagyon jó ilyen meglepi leveleket kapni hónapok múlva. 😉
Állítsd irányba te is a vágyaidat!

10 milliószoros nap

Kategóriák: Önismeret

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük